Si të kujdesemi për të porsalindurin

800 Lekë

Libër praktik dhe i domosdoshëm që u vjen në ndihmë nënave të reja pas daljes nga materniteti. • 200 fotografi që tregojnë hap pas hapi se si duhet të veproni për tu kujdesur sa më mirë për foshnjën tuaj çdo ditë. • Një libër i thjeshtë për tu lexuar, me shpjegime të qarta dhe me këshilla të shumta praktike për: ushqyerjen, higjienën, ndërrimin, veshjet, gjumin, përkujdesjet për shëndetin, kënaqësitë, shëtitjet. • Një këshillues për ti dhënë besim nënës dhe për ta ndihmuar që ta përballojë me qetësi muajin e parë me foshnjën e saj.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-97-5
Pesha: 325 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Libër praktik dhe i domosdoshëm që u vjen në ndihmë nënave të reja pas daljes nga materniteti. • 200 fotografi që tregojnë hap pas hapi se si duhet të veproni për tu kujdesur sa më mirë për foshnjën tuaj çdo ditë. • Një libër i thjeshtë për tu lexuar, me shpjegime të qarta dhe me këshilla të shumta praktike për: ushqyerjen, higjienën, ndërrimin, veshjet, gjumin, përkujdesjet për shëndetin, kënaqësitë, shëtitjet. • Një këshillues për ti dhënë besim nënës dhe për ta ndihmuar që ta përballojë me qetësi muajin e parë me foshnjën e saj.

Informacion mbi librin

Autori

Larousse

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-124-97-5

Kategoria

Botime joletrare

Nënkategoria

Mjekësi

Përkthyesi

Anida Kisi

Titulli origjinal

Le Guide du nouveau - ne

Viti botimit

2012

Pesha

325 g

Numri faqeve

128