Princër dhe princesha 2

650 Lekë

Në ketë libër do të gjeni tri përralla të perzgjedhura të Vëllezërve Grim: Princi Zabjak, Vëllathi e motërza dhe Këpucët e ballos, si dhe Mjellmat e egra, nga Hans Kristian Andersen.

Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-20-3
Pesha: 389 g
Numri faqeve: 100

Përshkrimi

Në ketë libër do të gjeni tri përralla të perzgjedhura të Vëllezërve Grim: Princi Zabjak, Vëllathi e motërza dhe Këpucët e ballos, si dhe Mjellmat e egra, nga Hans Kristian Andersen.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

650 Lekë

ISBN

978-9928-124-20-3

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Anton Papleka

Titulli origjinal

Mon Premier Larousse Princes et Princesses

Viti botimit

2012

Pesha

389 g

Numri faqeve

100