Princër dhe princesha 1

650 Lekë

Në ketë libër do të gjeni katër përralla të perzgjedhura të Vëllezërve Grim: Bardha dhe Roza, Princi dhe jetimja, Lëkura nga një mijë kafshë, Pata e artë, si dhe Gishtëza nga Hans Kristian Andersen.

Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-20-3
Pesha: 389 g
Numri faqeve: 100

Përshkrimi

Në ketë libër do të gjeni katër përralla të perzgjedhura të Vëllezërve Grim: Bardha dhe Roza, Princi dhe jetimja, Lëkura nga një mijë kafshë, Pata e artë, si dhe Gishtëza nga Hans Kristian Andersen.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

650 Lekë

ISBN

978-9928-124-20-3

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Anton Papleka

Titulli origjinal

Mon Premier Larousse Princes et Princesses

Viti botimit

2011

Pesha

389 g

Numri faqeve

100