Ditari Rozë (2)

450 Lekë

Tashmë Kiokoja vuan pasojat e zemërimit të Akemit e ndërsa vazhdon të mbajë të njëjtin qëndrim të vrazhdë ndaj saj, një ndihmë e papritur i vjen për ti ndriçuar jetën. Ndërkohë Sashikoja, duke parë që lidhja e saj po dobësohet, vendos të lërë një takim dashurie me Tomin, për të qartësuar gjërat mes tyre. Por Akemi merr masat e duhura për ti penguar.

Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-44-1
Pesha: 153 g
Numri faqeve: 184

Përshkrimi

Tashmë Kiokoja vuan pasojat e zemërimit të Akemit e ndërsa vazhdon të mbajë të njëjtin qëndrim të vrazhdë ndaj saj, një ndihmë e papritur i vjen për ti ndriçuar jetën. Ndërkohë Sashikoja, duke parë që lidhja e saj po dobësohet, vendos të lërë një takim dashurie me Tomin, për të qartësuar gjërat mes tyre. Por Akemi merr masat e duhura për ti penguar.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

450 Lekë

ISBN

978-9928-162-44-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Përkthyesi

Ilir Haxhi

Titulli origjinal

Pink Diary

Viti botimit

2013

Pesha

153 g

Numri faqeve

184