Terr i bukur

1000 Lekë

“Terr i bukur” është libri i dytë i serisë “Kronikat e Frymëtorëve”. Etan Uejti mendonte se në Getlin, qyteti i vogël në jug të vendit, që e kishte konsideruar gjithnjë si shtëpinë e tij, nuk ndodhte kurrë asgjë. Më pas, ai takon të sapoardhurën misterioze Lina Dukein, e cila i zbulon një botë të fshehtë që kishte qenë para syve të tij gjatë gjithë kohës. Qyteza ruante sekrete të lashta nën lisat e mbuluar me myshk dhe trotuaret e prishura. Një Getlin ku mallkimi kishte shënjuar familjen e Linës për breza të tërë. Një Getlin ku ndodhin ngjarje të pabesueshme, magjike, që kanë fuqinë të ndryshojnë edhe jetën. Ndonjëherë, shënojnë dhe fundin e saj.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-36-6
Pesha: 526 g
Numri faqeve: 510

Përshkrimi

“Terr i bukur” është libri i dytë i serisë “Kronikat e Frymëtorëve”. Etan Uejti mendonte se në Getlin, qyteti i vogël në jug të vendit, që e kishte konsideruar gjithnjë si shtëpinë e tij, nuk ndodhte kurrë asgjë. Më pas, ai takon të sapoardhurën misterioze Lina Dukein, e cila i zbulon një botë të fshehtë që kishte qenë para syve të tij gjatë gjithë kohës. Qyteza ruante sekrete të lashta nën lisat e mbuluar me myshk dhe trotuaret e prishura. Një Getlin ku mallkimi kishte shënjuar familjen e Linës për breza të tërë. Një Getlin ku ndodhin ngjarje të pabesueshme, magjike, që kanë fuqinë të ndryshojnë edhe jetën. Ndonjëherë, shënojnë dhe fundin e saj.

Informacion mbi librin

Autori

Kami Garcia & Margaret Peterson

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-175-36-6

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Përkthyesi

Anxhela Cikopano

Titulli origjinal

Beautiful darkness

Viti botimit

2014

Pesha

526 g

Numri faqeve

510