Ditari Rozë (3)

450 Lekë

Laku i Akemit po shtrëngohet gjithnjë e më tepër rreth Sashikos dhe Kenxhit. Kiokoja, e zemëruar në kulm nga marifetet e saj të dyshimta, vendos të flasë me Tomin, të vetmin njeri që mundet ende ta ndalë Akemin. Kiokoja merr guximin dhe përpiqet ti hapë sytë e atij. Por Tomi, që deri dje i binte në qafë me pyetje të vazhdueshme, nuk ia vë më veshin.

Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-77-9
Pesha: 174 g
Numri faqeve: 183

Përshkrimi

Laku i Akemit po shtrëngohet gjithnjë e më tepër rreth Sashikos dhe Kenxhit. Kiokoja, e zemëruar në kulm nga marifetet e saj të dyshimta, vendos të flasë me Tomin, të vetmin njeri që mundet ende ta ndalë Akemin. Kiokoja merr guximin dhe përpiqet ti hapë sytë e atij. Por Tomi, që deri dje i binte në qafë me pyetje të vazhdueshme, nuk ia vë më veshin.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

450 Lekë

ISBN

978-9928-162-77-9

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Përkthyesi

Ilir Haxhi

Titulli origjinal

Pink Diary

Viti botimit

2013

Pesha

174 g

Numri faqeve

183