Ditari rozë (4)

450 Lekë

Tomi duhet të përballet me një vendim të tmerrshëm. Për të ruajtur nderin e Sashikos, ai duhet të heqë dorë nga të gjithë miqtë e tij. Akemi merr në dorë kontrollin e jetës së saj. Me gjithë përpjekjet e Kiokos për të penguar të pashmangshmen, një faqe e re po ktheht. Më e mira dhe më e keqja është gati të ndodhë.

Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-87-8
Pesha: 180 g
Numri faqeve: 185

Përshkrimi

Tomi duhet të përballet me një vendim të tmerrshëm. Për të ruajtur nderin e Sashikos, ai duhet të heqë dorë nga të gjithë miqtë e tij. Akemi merr në dorë kontrollin e jetës së saj. Me gjithë përpjekjet e Kiokos për të penguar të pashmangshmen, një faqe e re po ktheht. Më e mira dhe më e keqja është gati të ndodhë.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

450 Lekë

ISBN

978-9928-162-87-8

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Përkthyesi

Ilir Haxhi

Titulli origjinal

Pink Diary

Viti botimit

2013

Pesha

180 g

Numri faqeve

185