Anglishtja për të shkruar

500 Lekë

Çelësi për të shkruar pa gabime në jetën private dhe në atë profesionale. • 1000 fjali për të gjitha situatat e komunikimit. • Të gjitha llojet e korrespondencës: letra, CV, e-maile, mesazhe (SMS) • Sekrete për tu shpëtuar kurtheve të anglishtes

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-17-3
Pesha: 150 g
Numri faqeve: 118

Përshkrimi

Çelësi për të shkruar pa gabime në jetën private dhe në atë profesionale. • 1000 fjali për të gjitha situatat e komunikimit. • Të gjitha llojet e korrespondencës: letra, CV, e-maile, mesazhe (SMS) • Sekrete për tu shpëtuar kurtheve të anglishtes

Informacion mbi librin

Autori

Larousse

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-124-17-3

Kategoria

Botime joletrare

Nënkategoria

Te tjerë

Përkthyesi

Anida Kisi

Titulli origjinal

Langlais pour ecrire

Viti botimit

2011

Pesha

150 g

Numri faqeve

118