Top modele për një ditë

500 Lekë

"Përshëndetje, jemi grupi tea sisters! Studiojmë në kolegjin e miushfordit dhe na pëlqejnë aventurat e misteret! jemi shoqe shumë të veçanta, madje më shumë se shoqe… motra! Në Miushford ka një ecejake të madhe studentësh, që japin e marrin me pëlhura shumëngjyrëshe, kapela, aksesorë dhe veshje të çdo lloji. Çfarë po ndodh? Fare e thjeshtë: po përgatitemi për paradën e madhe të modës së fundvitit! "

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-233-65-3
Pesha: 142 g
Numri faqeve: 126

Përshkrimi

"Përshëndetje, jemi grupi tea sisters! Studiojmë në kolegjin e miushfordit dhe na pëlqejnë aventurat e misteret! jemi shoqe shumë të veçanta, madje më shumë se shoqe… motra! Në Miushford ka një ecejake të madhe studentësh, që japin e marrin me pëlhura shumëngjyrëshe, kapela, aksesorë dhe veshje të çdo lloji. Çfarë po ndodh? Fare e thjeshtë: po përgatitemi për paradën e madhe të modës së fundvitit! "

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-233-65-3

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Tea Sisters

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Top model per un giorno

Viti botimit

2019

Pesha

142 g

Numri faqeve

126