Fantazma e Koloseut

500 Lekë
"“Për tërë mocarelën e botës, në Kolosé vërtitet një Gladiator i tmerrshëm fantazmë, ndaj asnjë turist nuk guxon ta vizitojë më! Duhet bërë diçka... Ky është një mision shumë i veçantë për mua, Agjentin Sekret Zero Zero J!” "
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Agim Doksani
ISBN: 978-9928-233-64-6
Pesha: 155 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

"“Për tërë mocarelën e botës, në Kolosé vërtitet një Gladiator i tmerrshëm fantazmë, ndaj asnjë turist nuk guxon ta vizitojë më! Duhet bërë diçka... Ky është një mision shumë i veçantë për mua, Agjentin Sekret Zero Zero J!” "

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-233-64-6

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il fantazma del Coloseo

Viti botimit

2019

Pesha

155 g

Numri faqeve

128

Recensione