Balloja e madhe me princin

500 Lekë

"Çdo vajzë ëndërron të vallëzojë me një princ, në shoqërinë e notave të një melodie të ëmbël. Në Miushford, kjo ëndërr do të bëhet realitet! Sapo ka mbërritur një student i ri, që më vonë doli se ishte… një princ i vërtetë që nuk e zbulon identitetin "

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-233-85-1
Pesha: 166 g
Numri faqeve: 126

Përshkrimi

"Çdo vajzë ëndërron të vallëzojë me një princ, në shoqërinë e notave të një melodie të ëmbël. Në Miushford, kjo ëndërr do të bëhet realitet! Sapo ka mbërritur një student i ri, që më vonë doli se ishte… një princ i vërtetë që nuk e zbulon identitetin "

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-233-85-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Tea Sisters

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Viti botimit

2019

Pesha

166 g

Numri faqeve

126