Në mbrëterinë e fantazisë 4

1000 Lekë
"Ejani me mua në Mbretërinë mitike të Fantazisë: veza e fundit e një dragoi është grabitur dhe raca e dragonjve rrezikon të zhduket!Do të përshkojmë kopshtin e magjepsur të Shtatë Motrave, do të sfidojmë rreziqet e Mbretërisë së Katallanëve, do të luftojmë kundër Sprijës dhe ushtrisë së saj të shtrigave! Do të jetë një udhëtim që do t’ju lërë pa frymë, për fjalën e nderit të brejtësit!Na presim shumë aventura emocionuese dhe shumë rreziqe për t’u kapërcyer e për të sjellë paqen në mbretërinë e fantazisë!"
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Agim Doksani
ISBN: 978-9928-310-07-1
Pesha: 486 g
Numri faqeve: 384

Përshkrimi

"Ejani me mua në Mbretërinë mitike të Fantazisë: veza e fundit e një dragoi është grabitur dhe raca e dragonjve rrezikon të zhduket!Do të përshkojmë kopshtin e magjepsur të Shtatë Motrave, do të sfidojmë rreziqet e Mbretërisë së Katallanëve, do të luftojmë kundër Sprijës dhe ushtrisë së saj të shtrigave! Do të jetë një udhëtim që do t’ju lërë pa frymë, për fjalën e nderit të brejtësit!Na presim shumë aventura emocionuese dhe shumë rreziqe për t’u kapërcyer e për të sjellë paqen në mbretërinë e fantazisë!"

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-310-07-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Quarto viaggio nel Regno della Fantasia

Viti botimit

2019

Pesha

486 g

Numri faqeve

384

Recensione