Si të përballemi me sprovat e jetës

700 Lekë
"Sado që të kemi pasuri e pushtet, herët a vonë, të gjithë ne mund të përballemi me humbjen, dështimin apo zhgënjimin. Zakonisht, njerëzit reagojnë duke duruar me aq sa mundin, disa më mirë se ca të tjerë, dhe duke vazhduar jetën. Autori i këtij libri propozon një qasje tjetër ndaj sprovave të jetës. Duke u përqendruar në tematikat e familjes, dashurisë, sëmundjeve dhe vdekjes, ai eksploron mënyra të duhura se si të përballemi me sprovat e ndryshme dhe si të përfitojmë sa më mirë nga pasojat që lënë ato në gjendjen tonë. Me shembuj nga historia, letërsia dhe shkenca, autori na fton të reflektojmë mbi procesin njerëzor të vuajtjes dhe durimit, dhe na mëson të dallojmë një burim të vlefshëm lartësimi, një burim që formëson ekzistencën tonë."
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Granit Zela
ISBN: 978-9928-228-25-3
Pesha: 192 g
Numri faqeve: 154

Përshkrimi

"Sado që të kemi pasuri e pushtet, herët a vonë, të gjithë ne mund të përballemi me humbjen, dështimin apo zhgënjimin. Zakonisht, njerëzit reagojnë duke duruar me aq sa mundin, disa më mirë se ca të tjerë, dhe duke vazhduar jetën. Autori i këtij libri propozon një qasje tjetër ndaj sprovave të jetës. Duke u përqendruar në tematikat e familjes, dashurisë, sëmundjeve dhe vdekjes, ai eksploron mënyra të duhura se si të përballemi me sprovat e ndryshme dhe si të përfitojmë sa më mirë nga pasojat që lënë ato në gjendjen tonë. Me shembuj nga historia, letërsia dhe shkenca, autori na fton të reflektojmë mbi procesin njerëzor të vuajtjes dhe durimit, dhe na mëson të dallojmë një burim të vlefshëm lartësimi, një burim që formëson ekzistencën tonë."

Informacion mbi librin

Autori

Christopher Hamilton

Cmimi

700 Lekë

ISBN

978-9928-228-25-3

Kategoria

Botime joletrare

Nënkategoria

Udhëzues

Seria

Shkolla e jetës

Përkthyesi

Granit Zela

Titulli origjinal

How to deal with adversity

Viti botimit

2016

Pesha

192 g

Numri faqeve

154

Recensione