Nuk jam një supermiush

500 Lekë

"“Xhungla, shpella, shkretëtirë, hapësira të mbuluara nga akulli... për tërë mocarelën e botës, obobo ç’frikë maçoku! Për të më kalitur guximin, miku im, Hiena, më mbushi mendjen të hyja në një kurs mbijetese ekstreme! Do të arrij të bëhem një supermiush?"

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-233-88-2
Pesha: 155 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

"“Xhungla, shpella, shkretëtirë, hapësira të mbuluara nga akulli... për tërë mocarelën e botës, obobo ç’frikë maçoku! Për të më kalitur guximin, miku im, Hiena, më mbushi mendjen të hyja në një kurs mbijetese ekstreme! Do të arrij të bëhem një supermiush?"

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-233-88-2

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Non sono un supertopo!

Viti botimit

2020

Pesha

155 g

Numri faqeve

128