Një ëndërr me hap vallëzimi

500 Lekë

Falë kursit të baletit klasik të organizuar në Miushfordnga profesoreshë Plié do të mësojmë tërë të fshehtat ekësaj disipline joshëse... dhe mes pirueteve dhekërcimeve do të zbulojmë talentetë fshehur!TEA STILTONMotra e Jeronim Stiltonit, është e dërguara e posaçme eJehonës së Brejtësit. Është gjithnjë e gatshme të niset përudhëtime aventurore prej nga kthehet me artikuj dhefotogra6 të bujshme. Tea ka lidhur miqësi të ngushtë mepesë studente të Miushfordit: Koletën, Nikin, Pamelën,Polinën dhe Violetën… Ato janë zemra e grupit TeaSisters!Dhe pikërisht Tea i rrëfen historitë e tyre tëjashtëzakonshme…

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-310-39-2
Pesha: 166 g
Numri faqeve: 122

Përshkrimi

Falë kursit të baletit klasik të organizuar në Miushfordnga profesoreshë Plié do të mësojmë tërë të fshehtat ekësaj disipline joshëse... dhe mes pirueteve dhekërcimeve do të zbulojmë talentetë fshehur!TEA STILTONMotra e Jeronim Stiltonit, është e dërguara e posaçme eJehonës së Brejtësit. Është gjithnjë e gatshme të niset përudhëtime aventurore prej nga kthehet me artikuj dhefotogra6 të bujshme. Tea ka lidhur miqësi të ngushtë mepesë studente të Miushfordit: Koletën, Nikin, Pamelën,Polinën dhe Violetën… Ato janë zemra e grupit TeaSisters!Dhe pikërisht Tea i rrëfen historitë e tyre tëjashtëzakonshme…

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-310-39-2

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Tea Sisters

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Un sogno a passo di danza

Viti botimit

2020

Pesha

166 g

Numri faqeve

122