Pusulla dashurie

1200 Lekë
"Ata që e kanë dashuruar romanin “P.S. Të dua”, kanë pritur me ankth vijimin e historisë së Olit dhe tashmë, “Pusulla dashurie” është në duart e tyre. Mallëngjyes dhe shpresëdhënës, ky vijim i mrekullueshëm do të na rrëfejë për udhën e re që ndërmerr Oli drejt zbulimit të vetes.
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Oriana Tamburi
ISBN: 978-9928-310-52-1
Pesha: 451 g
Numri faqeve: 335

Përshkrimi

"Ata që e kanë dashuruar romanin “P.S. Të dua”, kanë pritur me ankth vijimin e historisë së Olit dhe tashmë, “Pusulla dashurie” është në duart e tyre. Mallëngjyes dhe shpresëdhënës, ky vijim i mrekullueshëm do të na rrëfejë për udhën e re që ndërmerr Oli drejt zbulimit të vetes.

Informacion mbi librin

Autori

Cecelia Ahern

Cmimi

1200 Lekë

ISBN

978-9928-310-52-1

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Romancë

Koleksioni

Fluturëzat

Përkthyesi

Oriana Tamburi

Titulli origjinal

Postcript

Viti botimit

2021

Pesha

451 g

Numri faqeve

335

Recensione