Erdhën pushimet 4/5

300 Lekë

Seria e librave për fëmijët e kopshteve të moshave të ndryshme. Libri përmban një histori me 6 episode, ushtrime zbavitëse dhe lojëra të përshtatshme për moshën.

Kategoria:
ISBN: 978-9928-200-75-4
Pesha: 156 g
Numri faqeve: 48

Përshkrimi

Seria e librave për fëmijët e kopshteve të moshave të ndryshme. Libri përmban një histori me 6 episode, ushtrime zbavitëse dhe lojëra të përshtatshme për moshën.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

300 Lekë

ISBN

978-9928-200-75-4

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Anida Kisi

Titulli origjinal

Hatier Vacances - De la Moyenne Section vers la Grande Section

Viti botimit

2016

Pesha

156 g

Numri faqeve

48