Pushimet Supermiushore 2

700 Lekë
Të dashur miqtë e mi! Viti shkollor thuajse po mbaron dhe pushimet janë afër, kështu që më erdhi një ide e shkëlqyer... A do t’ju pëlqente të vinit për vizitë këtë verë në Ishullin e Miushëve? Së bashku do të kalojmë pushime supermiushore dhe ju do të jeni të dërguarit specialë të gazetës “Jehona e Brejtësit”.
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Bajram Karabolli
ISBN: 978-9928-310-54-5
Pesha: 483 g
Numri faqeve: 162

Përshkrimi

Të dashur miqtë e mi! Viti shkollor thuajse po mbaron dhe pushimet janë afër, kështu që më erdhi një ide e shkëlqyer... A do t’ju pëlqente të vinit për vizitë këtë verë në Ishullin e Miushëve? Së bashku do të kalojmë pushime supermiushore dhe ju do të jeni të dërguarit specialë të gazetës “Jehona e Brejtësit”.

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

700 Lekë

ISBN

978-9928-310-54-5

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Përkthyesi

Bajram Karabolli

Viti botimit

2021

Pesha

483 g

Numri faqeve

162

Recensione