Ah, çfarë aventure në Havai!

500 Lekë

"""Një mister pret që të zhgjidhet në Havai: dikush ka ndër mend të vjedhë një gjerdan shumë të çmuar... Po kujt ia merrte mendja se për të gjetur hajdutin, duhet të merrja pjesë në një Garë Superserfi?""

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-310-67-5
Pesha: 155 g
Numri faqeve: 126

Përshkrimi

"""Një mister pret që të zhgjidhet në Havai: dikush ka ndër mend të vjedhë një gjerdan shumë të çmuar... Po kujt ia merrte mendja se për të gjetur hajdutin, duhet të merrja pjesë në një Garë Superserfi?""

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-310-67-5

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

10-14

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Vai,vai,vai ce Aventura in Hawaii

Viti botimit

2021

Pesha

155 g

Numri faqeve

126