Sekreti i shtëpisë në ishull

800 Lekë

Libri tregon historinë e një djali që ndjek gjurmët e gjyshit të tij, të cilat do e çojnë në një jetimore të braktisur në një ishull britanik. Historia rrëfehet përmes një kombinimi të veçantë narrative dhe fotosh amëtare që autori ka gjetur në takime me miq dhe koleksionistë të apasionuar. Xhejkobi, një djalë 16 vjeçar, shkon në Uells për të zbuluar të vërtetën mbi të kaluarën e gjyshit të tij, pasi ai vritet nga një krijesë e frikshme po aq sa e pabesueshme. Në ishullin ku gjyshi i tij ka jetuar fëmijë, Xhejkobi njihet me një vajzë çuditërisht të bukur, që kontrollon flakën, me një djalë të padukshëm dhe me shumë fëmijë të tjerë të veçantë. Aty ai zbulon të vërtetat e pabesueshme të jetës së gjyshit të tij… por edhe disa të vërteta të paimagjinueshme mbi veten e tij.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-26-7
Pesha: 466 g
Numri faqeve: 378

Përshkrimi

Libri tregon historinë e një djali që ndjek gjurmët e gjyshit të tij, të cilat do e çojnë në një jetimore të braktisur në një ishull britanik. Historia rrëfehet përmes një kombinimi të veçantë narrative dhe fotosh amëtare që autori ka gjetur në takime me miq dhe koleksionistë të apasionuar. Xhejkobi, një djalë 16 vjeçar, shkon në Uells për të zbuluar të vërtetën mbi të kaluarën e gjyshit të tij, pasi ai vritet nga një krijesë e frikshme po aq sa e pabesueshme. Në ishullin ku gjyshi i tij ka jetuar fëmijë, Xhejkobi njihet me një vajzë çuditërisht të bukur, që kontrollon flakën, me një djalë të padukshëm dhe me shumë fëmijë të tjerë të veçantë. Aty ai zbulon të vërtetat e pabesueshme të jetës së gjyshit të tij… por edhe disa të vërteta të paimagjinueshme mbi veten e tij.

Informacion mbi librin

Autori

Ransom Riggs

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-162-26-7

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Përkthyesi

Ilir Baçi

Titulli origjinal

Miss Peregrines Home for Peculiar Children

Viti botimit

2012

Pesha

466 g

Numri faqeve

378