Jepi, forca, Qullash!

500 Lekë
Me mbërritjen e pranverës, kam vendosur të bëj ca lëvizje për të ruajtur formën fizike. Duke ndjekur këshillat e Hienës, kam filluar të stërvitem në natyrë bashkë me miqtë e mi. Për tërë mocarelën e botës, është vërtet zbavitëse!
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Agim Doksani
ISBN: 978-9928-310-71-2
Pesha: 166 g
Numri faqeve: 126

Përshkrimi

Me mbërritjen e pranverës, kam vendosur të bëj ca lëvizje për të ruajtur formën fizike. Duke ndjekur këshillat e Hienës, kam filluar të stërvitem në natyrë bashkë me miqtë e mi. Për tërë mocarelën e botës, është vërtet zbavitëse!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-310-71-2

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Datti una mossa Scamorzolo!”

Viti botimit

2021

Pesha

166 g

Numri faqeve

126

Recensione