Ta tregoj unë karatenë

500 Lekë

Një mëngjes, Hiena erdhi në shtëpinë time dhe më mori me vete në Portomiush. Deri këtu gjithçka duket në rregull. Por, do të thoni ju, ku qëndron aventura? Problemi është se më detyroi të merrja pjesë në Kampionatin Botëror të Karatesë... Ciut!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 9789928310736
Pesha: 166 g
Numri faqeve: 126

Përshkrimi

Një mëngjes, Hiena erdhi në shtëpinë time dhe më mori me vete në Portomiush. Deri këtu gjithçka duket në rregull. Por, do të thoni ju, ku qëndron aventura? Problemi është se më detyroi të merrja pjesë në Kampionatin Botëror të Karatesë... Ciut!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

9789928310736

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Te lo do io il carate

Viti botimit

2021

Pesha

166 g

Numri faqeve

126