Aventurat e Sherlok Holmsit

1000 Lekë
Një klasik i përshtatur për fëmijë, bazuar në romanin e shkrimtarit Arthur Conan Doyle. Me intuitën e tij të pagabueshme prej detektivi, Sherlok Holmsi arrin të zgjidhë në mënyrë të shkëlqyer edhe çështjet më të ndërlikuara, gjithnjë në shoqërinë e Uotsonit, ndihmësit të tij besnik!
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Agim Doksani
ISBN: 9789928310859
Pesha: 365 g
Numri faqeve: 220

Përshkrimi

Një klasik i përshtatur për fëmijë, bazuar në romanin e shkrimtarit Arthur Conan Doyle. Me intuitën e tij të pagabueshme prej detektivi, Sherlok Holmsi arrin të zgjidhë në mënyrë të shkëlqyer edhe çështjet më të ndërlikuara, gjithnjë në shoqërinë e Uotsonit, ndihmësit të tij besnik!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

9789928310859

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Le avventure di Sherlock Holmes

Viti botimit

2021

Pesha

365 g

Numri faqeve

220

Recensione