Katër miushë në Far Uest

500 Lekë

Çkërkoj, vallë, në Far Uestin e humbur, me motër Tean, tim kushëri Çarkun dhe nipçen tim, Beniaminin? Çkërkoj i veshur si kauboj rrugëve të Qytetit të Kaktusit? E, mbi të gjitha, çkërkoj në shpinën e një demi të xhindosur? Më duket sikur po jetoj në një ëndërr...

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-233-25-7
Pesha: 146 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Çkërkoj, vallë, në Far Uestin e humbur, me motër Tean, tim kushëri Çarkun dhe nipçen tim, Beniaminin? Çkërkoj i veshur si kauboj rrugëve të Qytetit të Kaktusit? E, mbi të gjitha, çkërkoj në shpinën e një demi të xhindosur? Më duket sikur po jetoj në një ëndërr...

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-233-25-7

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Quattro ropi nel far west!

Viti botimit

2019

Pesha

146 g

Numri faqeve

128