Misteri i elfëve (Stilton 41)

500 Lekë

“Në përfundim të një dite të gjatë pune në Jehonën e Brejtësit, më zuri gjumi në tryezën time të shkrimit dhe... befas u gjenda në një fabrikë lodrash në Polin e Veriut! Për tërë mocarelat e botës, më priste një surprizë për t’u pirë në kupë!”

Autori:
Kategoria:
ISBN: 78-9928-310-93-4
Pesha: 166 g
Numri faqeve: 126

Përshkrimi

“Në përfundim të një dite të gjatë pune në Jehonën e Brejtësit, më zuri gjumi në tryezën time të shkrimit dhe... befas u gjenda në një fabrikë lodrash në Polin e Veriut! Për tërë mocarelat e botës, më priste një surprizë për t’u pirë në kupë!”

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

78-9928-310-93-4

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il mistero degli elfi

Viti botimit

2022

Pesha

166 g

Numri faqeve

126