S.O.S., një miush në hapësirë

500 Lekë

Stilton 42 “Profesori Mu është kthyer të kërcënojë Miushërinë! Për të nxjerrë në shesh planin e tij, SH.F.S.S.M. (Shërbimet e Fuqishme Sekrete Supersekrete Miusheske) më kanë dërguar në një mision top sekret në kufijtë e hapësirës!”

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-310-96-5
Pesha: 166 g
Numri faqeve: 126

Përshkrimi

Stilton 42 “Profesori Mu është kthyer të kërcënojë Miushërinë! Për të nxjerrë në shesh planin e tij, SH.F.S.S.M. (Shërbimet e Fuqishme Sekrete Supersekrete Miusheske) më kanë dërguar në një mision top sekret në kufijtë e hapësirës!”

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-310-96-5

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

S.O.S. c'è un topo nello spazio!

Viti botimit

2022

Pesha

166 g

Numri faqeve

126