Maratona më e çmendur në botë!

500 Lekë
Shoku im Miushald Roku, një ndër atletët më të famshëm të Miushërisë, më nxori ujët e zi me superprogramin e tij të stërvitjes… pastaj së bashku morëm pjesë në një vrapim supermiushor, ku ndodhi gjithçka, vërtet gjithçka…
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Agim Doksani
ISBN: 978-9928-233-05-9
Pesha: 160 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Shoku im Miushald Roku, një ndër atletët më të famshëm të Miushërisë, më nxori ujët e zi me superprogramin e tij të stërvitjes… pastaj së bashku morëm pjesë në një vrapim supermiushor, ku ndodhi gjithçka, vërtet gjithçka…

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-233-05-9

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

La maratona piu pazza del mondo

Viti botimit

2018

Pesha

160 g

Numri faqeve

128

Recensione