Hajduti misterioz i djathit

500 Lekë
Ckerkon, valle, ky miush i cuditshem qe u paraqit ne zyren time per te me thene se nuk quhem Stilton? Dhe perse duhet te nisem per ne Britanine e Madhe, ku prodhohet nje djathe i famshem qe quhet pikerisht Stilton? Dhe clidhje kam une me nje brejtes misterioz qe ka vjedhur tere rrotullat e djathit...Stilton?
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Agim Doksani
ISBN: 978-9928-233-10-3
Pesha: 160 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Ckerkon, valle, ky miush i cuditshem qe u paraqit ne zyren time per te me thene se nuk quhem Stilton? Dhe perse duhet te nisem per ne Britanine e Madhe, ku prodhohet nje djathe i famshem qe quhet pikerisht Stilton? Dhe clidhje kam une me nje brejtes misterioz qe ka vjedhur tere rrotullat e djathit...Stilton?

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-233-10-3

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il misterioso ladro di formaggi

Viti botimit

2018

Pesha

160 g

Numri faqeve

128

Recensione