Ëndrrat dhe dashuritë e një jete (Junkermani)

2000 Lekë
Përse e gënjen veten? – mërmëriti ajo. – Ti e di mirë që kalova nga duart e shumë e shumë burrave... Sepse na duhej të hanim. Përherë të janë nevojitur shumë pare. Kurrë nuk më pyete se nga vinin ato pare. Kurse unë i fitoja duke shkapërdarë femërinë time. Sepse asnjë burrë nuk më shtrëngoi në krahë pa e shtrënguar edhe unë mirë e mirë. Por nuk më pyete kurrë; nuk të bëhej vonë. Përse u rrëmbeva me ty? Nuk ta thashë në jetë, ta them në vdekje.
Kategoria:
Përktheu:Romeo Çollaku
ISBN: 978-9928-371-34-8
Pesha: 210 g
Numri faqeve: 730

Përshkrimi

Përse e gënjen veten? – mërmëriti ajo. – Ti e di mirë që kalova nga duart e shumë e shumë burrave... Sepse na duhej të hanim. Përherë të janë nevojitur shumë pare. Kurrë nuk më pyete se nga vinin ato pare. Kurse unë i fitoja duke shkapërdarë femërinë time. Sepse asnjë burrë nuk më shtrëngoi në krahë pa e shtrënguar edhe unë mirë e mirë. Por nuk më pyete kurrë; nuk të bëhej vonë. Përse u rrëmbeva me ty? Nuk ta thashë në jetë, ta them në vdekje.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

2000 Lekë

ISBN

978-9928-371-34-8

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Europa Krijuese

Koleksioni

Skandal

Përkthyesi

Romeo Çollaku

Titulli origjinal

Junkermann

Viti botimit

2022

Pesha

210 g

Numri faqeve

730

Recensione