Një ditë supermiushore prej kampioni

500 Lekë

Une jam nje miush intelektual, por si te gjithe brejtesit kam nje pasion te madh: futbollin! Edhe une jam tifoz…por nje tifoz miushfisnik: per mua sporti eshte kuraje, ndershmeri dhe miqesi!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-233-21-9
Pesha: 160 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Une jam nje miush intelektual, por si te gjithe brejtesit kam nje pasion te madh: futbollin! Edhe une jam tifoz…por nje tifoz miushfisnik: per mua sporti eshte kuraje, ndershmeri dhe miqesi!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-233-21-9

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Uno stratopico giorno... da campione!

Viti botimit

2018

Pesha

160 g

Numri faqeve

128