Një ndodhi në Madrid

500 Lekë
Stilton 43 Dikush ka vjedhur një tablo shumë të famshme në Muzeun e Prados... dhe për çudi, rasti e solli që unë të jem pikërisht në Madrid me mikun tim hetues, Trazovaçin! Kështu zë fill një aventurë e re supermiushore!
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Agim Doksani
ISBN: 9789928371263
Pesha: 2 g
Numri faqeve: 126

Përshkrimi

Stilton 43 Dikush ka vjedhur një tablo shumë të famshme në Muzeun e Prados... dhe për çudi, rasti e solli që unë të jem pikërisht në Madrid me mikun tim hetues, Trazovaçin! Kështu zë fill një aventurë e re supermiushore!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

9789928371263

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Caccia al ladro a Madrid

Viti botimit

2022

Pesha

2 g

Numri faqeve

126

Recensione