Një pirat në internet

500 Lekë
Stilton 45 Dikush ka vjedhur identitetin tim në internet dhe hiqet sikur është Jeronim Stiltoni... Prandaj dhe kam marrë vagonë të tërë sendesh të blera online me kartën time të kreditit? Ciuuut! Këtu duhet një Dok. Mikesha ime, eksperte kompjuterësh!
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Agim Doksani
ISBN: 978-9928-371-68-3
Pesha: 2 g
Numri faqeve: 126

Përshkrimi

Stilton 45 Dikush ka vjedhur identitetin tim në internet dhe hiqet sikur është Jeronim Stiltoni... Prandaj dhe kam marrë vagonë të tërë sendesh të blera online me kartën time të kreditit? Ciuuut! Këtu duhet një Dok. Mikesha ime, eksperte kompjuterësh!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-371-68-3

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

C'è un pirata in internet

Viti botimit

2023

Pesha

2 g

Numri faqeve

126

Recensione