Sekreti i patinave të argjendta

500 Lekë
Stilton 44 Në Miushëri ka shpërthyer moda e patinazhit artistik... Pak ditë para finales së kampionatit më të famshëm të Ishullit të Miushëve, edhe mua m’u desh të lëshohesha në pistë! Çfarë aventure miushore...
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Agim Doksani
ISBN: 978-9928-371-27-0
Pesha: 2 g
Numri faqeve: 126

Përshkrimi

Stilton 44 Në Miushëri ka shpërthyer moda e patinazhit artistik... Pak ditë para finales së kampionatit më të famshëm të Ishullit të Miushëve, edhe mua m’u desh të lëshohesha në pistë! Çfarë aventure miushore...

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-371-27-0

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il segreto dei patini d'argento

Viti botimit

2022

Pesha

2 g

Numri faqeve

126

Recensione