Hallouni... obobo, ç'frikë maçoku!

500 Lekë
Njoha Hirnushe Terribraksin, një miushe josheze që banon në një varrezë dhe sorollatet me një makine varrimi...dhe u detyrova të merrja pjesë në një feste Hallouini me një menu... rrëqethëse! Në libër do të gjesh edhe tërë të fshehtat për të organizuar një festë Hallouini!
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Agim Doksani
ISBN: 978 -9928- 248 -022
Pesha: 155 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Njoha Hirnushe Terribraksin, një miushe josheze që banon në një varrezë dhe sorollatet me një makine varrimi...dhe u detyrova të merrja pjesë në një feste Hallouini me një menu... rrëqethëse! Në libër do të gjesh edhe tërë të fshehtat për të organizuar një festë Hallouini!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978 -9928- 248 -022

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Halloween... che fifa felina1

Viti botimit

2017

Pesha

155 g

Numri faqeve

128

Recensione