Erdhën pushimet 5/6

300 Lekë
Seria e librave për fëmijët e kopshteve të moshave të ndryshme. Libri përmban një histori me 6 episode, ushtrime zbavitëse dhe lojëra të përshtatshme për moshën.
Kategoria:
Përktheu:Anida Kisi
ISBN: 978-9928-200-76-1
Pesha: 158 g
Numri faqeve: 48

Përshkrimi

Seria e librave për fëmijët e kopshteve të moshave të ndryshme. Libri përmban një histori me 6 episode, ushtrime zbavitëse dhe lojëra të përshtatshme për moshën.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

300 Lekë

ISBN

978-9928-200-76-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Anida Kisi

Titulli origjinal

Hatier Vacances - De la Grande Section vers la CP

Viti botimit

2016

Pesha

158 g

Numri faqeve

48

Recensione