Një miush fisnik i vërtetë nuk hedh... vickla!

500 Lekë

Çfigurë të shëmtuar prej miu gjirizi të fëlliqur bëri im kushëri Çarku në festën e konteshës Snobikiatis! Kroi hundët me putra, kroi veshët me gishtin e vogël... dhe të gjithë u tallën me të! Por nuk është e vështirë të bëhesh një miush fisnik:mjafton ti hedhësh një sy udhëzuesit fort zbavitës të Sjelljes Sqimatare!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-248-084
Pesha: 140 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Çfigurë të shëmtuar prej miu gjirizi të fëlliqur bëri im kushëri Çarku në festën e konteshës Snobikiatis! Kroi hundët me putra, kroi veshët me gishtin e vogël... dhe të gjithë u tallën me të! Por nuk është e vështirë të bëhesh një miush fisnik:mjafton ti hedhësh një sy udhëzuesit fort zbavitës të Sjelljes Sqimatare!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-248-084

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Un vero gentiltopo non fa...spuzzette!

Viti botimit

2017

Pesha

140 g

Numri faqeve

128