Lojëra udhëtimesh

500 Lekë

Po bëheni gati për udhëtim? Në këtë libër do të gjeni plot lojëra që mund ti bëni në makinë, autobus, tren, avion…për të luajtur e për tuzbavitur së bashku! Rrugë të mbarë, miq brejtës!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-248-282
Pesha: 170 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Po bëheni gati për udhëtim? Në këtë libër do të gjeni plot lojëra që mund ti bëni në makinë, autobus, tren, avion…për të luajtur e për tuzbavitur së bashku! Rrugë të mbarë, miq brejtës!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-248-282

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il libro-valiggeta giochi da viaggio

Viti botimit

2017

Pesha

170 g

Numri faqeve

128