Olivia dhe kukulla e saj

400 Lekë

Ejani, ejani të festojmë të gjithë për këtë debutim të jashtëzakonshëm të Ian Falconer – it dhe derrkuckës së tij të paharrueshme.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-248-47-3
Pesha: 211 g
Numri faqeve: 42

Përshkrimi

Ejani, ejani të festojmë të gjithë për këtë debutim të jashtëzakonshëm të Ian Falconer – it dhe derrkuckës së tij të paharrueshme.

Informacion mbi librin

Autori

Ian Falconer

Cmimi

400 Lekë

ISBN

978-9928-248-47-3

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Aida Baro

Titulli origjinal

Olivia and the missing doll

Viti botimit

2017

Pesha

211 g

Numri faqeve

42