Tempulli i Rubinit të zjarrit

500 Lekë

U nisa në kërkim të Rubinit të Zjarrit me nëndetësen e verdhë të profesor Voltit. Sa shumë rreziqe kishte në pyllin misterioz të Amazonës! Milingona gjigante, merimanga leshtore, piranja të uritura dhe bimë mishngrënëse... I ndihmuar nga pasardhësit e Inkansve, do të arrij ti tregoj vendin një bande brejtësish të paskrupullt që shkatërron pyllin e çmuar

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-248-43-5
Pesha: 162 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

U nisa në kërkim të Rubinit të Zjarrit me nëndetësen e verdhë të profesor Voltit. Sa shumë rreziqe kishte në pyllin misterioz të Amazonës! Milingona gjigante, merimanga leshtore, piranja të uritura dhe bimë mishngrënëse... I ndihmuar nga pasardhësit e Inkansve, do të arrij ti tregoj vendin një bande brejtësish të paskrupullt që shkatërron pyllin e çmuar

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-248-43-5

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il tempio del rubino di fuoco

Viti botimit

2017

Pesha

162 g

Numri faqeve

128