Shpata në shkëmb

1000 Lekë

Gjithçka filloi me një shpatë misterioze Brenda një shkëmbi... Vetëm Arturi mund ta nxirrte dhe të bëhej Mbreti i Kamelotit. Bashkë me të, Merlini, Lanseloti, dhe tërë Kalorësit e Tryezës së Rrumbullakët do të përjetojnë Aventura të jashtëzakonshme! Një klasik i letërsisë i përshtatur lirshëm nga pena e Jeronim Stiltonit. I mbushur me ilustrime të shumta me ngjyra!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-248-27-5
Pesha: 368 g
Numri faqeve: 222

Përshkrimi

Gjithçka filloi me një shpatë misterioze Brenda një shkëmbi... Vetëm Arturi mund ta nxirrte dhe të bëhej Mbreti i Kamelotit. Bashkë me të, Merlini, Lanseloti, dhe tërë Kalorësit e Tryezës së Rrumbullakët do të përjetojnë Aventura të jashtëzakonshme! Një klasik i letërsisë i përshtatur lirshëm nga pena e Jeronim Stiltonit. I mbushur me ilustrime të shumta me ngjyra!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-248-27-5

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç,Europa Krijuese

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

La spada nella roccia

Viti botimit

2017

Pesha

368 g

Numri faqeve

222