Nga njëra surprizë tek tjetra

800 Lekë

Martina, një botim i ri për fëmijë nga mosha 7-10 vjeç, përmban pesë tregime të ndryshme: Martina dhe aksidenti Martina dhe surpriza Martina ka një fqinjë të çuditshme Martina dhe fantazmat qesharake Martina dhe dhurata e datëlindjes

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-248-24-4
Pesha: 520 g
Numri faqeve: 106

Përshkrimi

Martina, një botim i ri për fëmijë nga mosha 7-10 vjeç, përmban pesë tregime të ndryshme: Martina dhe aksidenti Martina dhe surpriza Martina ka një fqinjë të çuditshme Martina dhe fantazmat qesharake Martina dhe dhurata e datëlindjes

Informacion mbi librin

Autori

Gilbert Delahage & Marcel Marier

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-248-24-4

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

Seria

Aventurat e Martinës

Përkthyesi

Tereza Babasuli

Titulli origjinal

De surprise en surprise!

Viti botimit

2017

Pesha

520 g

Numri faqeve

106