Nina dhe arka e dritës

600 Lekë

Libri u mbyll befas dhe sërish tryeza u drodh e tëra, aq sa Salia mezi arriti të mbahej pas një gozhde që dilte nga muri. Vogëlushja e Hënës së Gjashtë ia nguli sytë kopertinës së praruar të librit magjik: – Çpo ndodh kështu? Çfarë djallëzie ka në mendje Karkoni? E di që do të më vrasë, por më shumë më bren frika mos ia nxjerr inatin ndonjërit prej miqve të mi. Një lumë mendimesh iu dynd në mendje: nuk e dinte nëse Konti po organizonte një kurth për numrin 8 apo ishte thjesht gënjeshtra e radhës e Livios. Befas, ndjeu një pickim në pëllëmbën e dorës së djathtë: nishani në formë ylli po kullonte gjak. Piklat ranë si shi mbi dysheme duke e njollosur me të kuqe kapakun e kapanxhës. – Gjak! Ylli im është i zi dhe i përgjakur! Do të ndodhë vërtet diçka e tmerrshme!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-248-29-9
Pesha: 408 g
Numri faqeve: 326

Përshkrimi

Libri u mbyll befas dhe sërish tryeza u drodh e tëra, aq sa Salia mezi arriti të mbahej pas një gozhde që dilte nga muri. Vogëlushja e Hënës së Gjashtë ia nguli sytë kopertinës së praruar të librit magjik: – Çpo ndodh kështu? Çfarë djallëzie ka në mendje Karkoni? E di që do të më vrasë, por më shumë më bren frika mos ia nxjerr inatin ndonjërit prej miqve të mi. Një lumë mendimesh iu dynd në mendje: nuk e dinte nëse Konti po organizonte një kurth për numrin 8 apo ishte thjesht gënjeshtra e radhës e Livios. Befas, ndjeu një pickim në pëllëmbën e dorës së djathtë: nishani në formë ylli po kullonte gjak. Piklat ranë si shi mbi dysheme duke e njollosur me të kuqe kapakun e kapanxhës. – Gjak! Ylli im është i zi dhe i përgjakur! Do të ndodhë vërtet diçka e tmerrshme!

Informacion mbi librin

Autori

Moony Withcher

Cmimi

600 Lekë

ISBN

978-9928-248-29-9

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Seria

Vogëlushja e Hënës së Gjashtë

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Nina e lArca della Luce

Viti botimit

2017

Pesha

408 g

Numri faqeve

326