Olivia dhe princesha përrallore

400 Lekë

Ejani, ejani të festojmë të gjithë për këtë debutim të jashtëzakonshëm të Ian Falconer – it dhe derrkuckës së tij të paharrueshme.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-228-31-4
Pesha: 212 g
Numri faqeve: 40

Përshkrimi

Ejani, ejani të festojmë të gjithë për këtë debutim të jashtëzakonshëm të Ian Falconer – it dhe derrkuckës së tij të paharrueshme.

Informacion mbi librin

Autori

Ian Falconer

Cmimi

400 Lekë

ISBN

978-9928-228-31-4

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Aida Baro

Titulli origjinal

Olivia and the fairy princesses

Viti botimit

2016

Pesha

212 g

Numri faqeve

40