Një dashuri për Kamilën

300 Lekë

Kamila ska aspak ndërmend të lidhë miqësi me shikun e saj të ri. Megjithatë, Simoni përpiqet të bisedojë me të, dëshiron ti bëjë një dhuratë fantastike dhe në klasë I buzëqesh pareshtur. Kur mësuesja u cakton një detyrë në çift, Kamila do të zbulojë te Simoni një shok vërtet të veçantë!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-228-15-4
Pesha: 126 g
Numri faqeve: 58

Përshkrimi

Kamila ska aspak ndërmend të lidhë miqësi me shikun e saj të ri. Megjithatë, Simoni përpiqet të bisedojë me të, dëshiron ti bëjë një dhuratë fantastike dhe në klasë I buzëqesh pareshtur. Kur mësuesja u cakton një detyrë në çift, Kamila do të zbulojë te Simoni një shok vërtet të veçantë!

Informacion mbi librin

Autori

Ferdinando Albertazzi

Cmimi

300 Lekë

ISBN

978-9928-228-15-4

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Un amore per Camilla

Viti botimit

2016

Pesha

126 g

Numri faqeve

58