Gëzuar ditëlindjen Kamila

300 Lekë

Kamila është një vogëlushe e këndshme, e dashur dhe plot gjallëri. Në datëlindjen e shokut të saj, Tomazit, ajo i bëri një dhuratë shumë të veçantë… dhuratë që smund të blihet me para!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-228-18-5
Pesha: 77 g
Numri faqeve: 48

Përshkrimi

Kamila është një vogëlushe e këndshme, e dashur dhe plot gjallëri. Në datëlindjen e shokut të saj, Tomazit, ajo i bëri një dhuratë shumë të veçantë… dhuratë që smund të blihet me para!

Informacion mbi librin

Autori

Ferdinando Albertazzi

Cmimi

300 Lekë

ISBN

978-9928-228-18-5

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Buon Compleanno Camilla

Viti botimit

2016

Pesha

77 g

Numri faqeve

48