Aventurat gazmore të Martinës

800 Lekë

Martina, një botim i ri për fëmijë nga mosha 7-10 vjeç, përmban pesë tregime të ndryshme: Martina në kopshtin zoologjik, Martina dhe miku i saj, harabeli!, Martina dhe gomari Kadishon, Vrapo, qelbës, vrapo!, Martina dhe kotelja endacake.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-228-16-1
Pesha: 484 g
Numri faqeve: 104

Përshkrimi

Martina, një botim i ri për fëmijë nga mosha 7-10 vjeç, përmban pesë tregime të ndryshme: Martina në kopshtin zoologjik, Martina dhe miku i saj, harabeli!, Martina dhe gomari Kadishon, Vrapo, qelbës, vrapo!, Martina dhe kotelja endacake.

Informacion mbi librin

Autori

Gilbert Delahage & Marcel Marier

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-228-16-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Aventurat e Martinës

Përkthyesi

Zamira Devole

Titulli origjinal

Martine, que daventures!

Viti botimit

2016

Pesha

484 g

Numri faqeve

104