Sekreti I familjes Terribraks

500 Lekë

Në Luginën Misterioze gjendet Kështjella e çuditshme e familjes Terribraks. Ah, sa të qeshura rrëqethëse me rrengjet që punonte gjysh Frankenshtajni! Dhe sa shumë aventura të çuditshme na presin mes mumieve misterioze, kanarinave egërshane dhe fantazmave hokatare!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-228-24-6
Pesha: 159 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Në Luginën Misterioze gjendet Kështjella e çuditshme e familjes Terribraks. Ah, sa të qeshura rrëqethëse me rrengjet që punonte gjysh Frankenshtajni! Dhe sa shumë aventura të çuditshme na presin mes mumieve misterioze, kanarinave egërshane dhe fantazmave hokatare!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-228-24-6

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il segreto della famiglia Tenebrax

Viti botimit

2016

Pesha

159 g

Numri faqeve

128