Gara më e madhe në botë e barcaletave

500 Lekë

Ju a jeni I ndrojtur? Unë po! Ja përse desh më ra pika kur mora pjesë në një garë barcaletash në televizion… para miliona teleshikuesve! Por pastaj mësova sekretet për ti rrëfyer mirë barcaletat… jua kam zbuluar këtu, bashkë me barcaletat e reja të Miushërisë!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-228-42-0
Pesha: 150 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Ju a jeni I ndrojtur? Unë po! Ja përse desh më ra pika kur mora pjesë në një garë barcaletash në televizion… para miliona teleshikuesve! Por pastaj mësova sekretet për ti rrëfyer mirë barcaletat… jua kam zbuluar këtu, bashkë me barcaletat e reja të Miushërisë!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-228-42-0

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

La piu grande gara di barzellette del mondo

Viti botimit

2016

Pesha

150 g

Numri faqeve

128