Kujdes mustaqet po vjen miugoni

500 Lekë

Ciutt! Një miush misterioz vetëm me një sy ka ndërmend të shkatërrojë Jehonën e Brejtësit… Unë do ta shpëtoj duke marrë pjesë në një emision-horror me pyetje-përgjigj ku rrezikon të humbasësh bishtin! Më në fund do ta zbuloj kush është miushi misterioz falë legjendarit Miugon... Ciuttt!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-84-7
Pesha: 143 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Ciutt! Një miush misterioz vetëm me një sy ka ndërmend të shkatërrojë Jehonën e Brejtësit… Unë do ta shpëtoj duke marrë pjesë në një emision-horror me pyetje-përgjigj ku rrezikon të humbasësh bishtin! Më në fund do ta zbuloj kush është miushi misterioz falë legjendarit Miugon... Ciuttt!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-175-84-7

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Attenti ai baffi...arriva Topigoni!

Viti botimit

2015

Pesha

143 g

Numri faqeve

128