Misteri i piramidës së djathit

500 Lekë

Po nisem për në Egjipt, ku do ti bie përmes shkretëtirës, I hipur në deve, dhe do të eksploroj piramidën e Keopsit… Këtu mes mumieve, sarkofagëe dhe hieroglifëve do të zbuloj sekretin e një shkencëtari që ka ndërtuar një piramidë ngjyrë djathi, tejet misterioze!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-85-4
Pesha: 155 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Po nisem për në Egjipt, ku do ti bie përmes shkretëtirës, I hipur në deve, dhe do të eksploroj piramidën e Keopsit… Këtu mes mumieve, sarkofagëe dhe hieroglifëve do të zbuloj sekretin e një shkencëtari që ka ndërtuar një piramidë ngjyrë djathi, tejet misterioze!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-175-85-4

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il mistera della piramide di formaggio

Viti botimit

2015

Pesha

155 g

Numri faqeve

128